Slow dating 40 plus Vesthimmerlands
Date: 2017-04-19 13:25

Video: Slow dating 40 plus Vesthimmerlands

Wow, virkelig god lasagne! Og let opskrift at følge. Tak for generelt gode opskrifter! Jeg har nu lavet lasagnen flere gange, og den bliver altid god. Min bror roste mig endda og sagde, at det var den bedste lasagne han havde smagt bedre end vores mors hjemmelavede! Det er ikke helt skidt. God påske.

Rowdy Dowdy Photo Shop Bear

Det lyder spændende. Og lasagne er altid godt. Så længe den ikke kun smager af kød og tomatsauce. Hver gang vælger jeg at putte bacon i kødsaucen, og kan rigtig godt anbefale det :)

Lectio Plus - Android Apps on Google Play

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Google

Ih, hvor er det skønt at høre at du har stor fornøjelse af mine opskrifter og jeg er noget så enig med dig denne lasagne er også min yndlings :) Og jeg elsker at det er en nem måde at få grøntsager i børnene på )

Yunii,
Dejligt du kunne lide opskriften :-)
Tak for opskriften. Den bechamelsauce med kokosmælk lyder vildt lækket, jeg kunne godt forstille mig at den vil give et ekstra pift. Den skal jeg helt sikker prøve næste gang.

Opskriften har jeg desværre ikke fået prøvet endnu, men ideen med at lave dobbelt op og smide en klar lasagne i fryseren, synes jeg, er super god og vil straks tage den taktik til mig, så der er 8766 let og lækker 8767 aftensmad en af de dage, hvor den slags er et hit for husmoderen.

Hej Anne,
Rødvin i varme retter smager dejligt og runder retten fint af. Lige som Coq au vin, som sagtens kan serveres for børn, så kan denne lasagne også. Alkoholen fordamper nemlig fuldstændig under tilberedningen. Man kan godt smage rødvinen, men den tager ikke over. Man kan også sagtens undlade at komme rødvin i jeg laver selv lige så ofte lasagnen med og uden rødvin.
Rigtig god fornøjelse med den (med eller uden rødvinen)
Kh Ann-Christine

Jeg prøvede selv lasangen i går MUMS MUMS MUMS jeg lod den simre i 6timer.. og den er bare lækker, jeg brugte fuldkorns lasangeplader og det var superlækkert..

SÅ FANTASTISK❤️Dejligt der stadig findes ægte madglæ glæde ved ægte mad😉👍
Sådan ! Elsker jeres mad og at i deler den!
Hilsen en rigtig MADELSKER❤️❤️❤️

Hej, jeg vil forsøge mig med at lave lasagnen en af mine fridage i denne uge, elsker at hygge om simre mad!
Da jeg tænker jeg vil lave en stort portion sovs, ville jeg høre om det ville være en god ide at samle selv lasagnen og så fryse den ned, uden at den er bagt eller kun sovsen?
Har set du har skrevet flere gange og du kun fryser sovsen, men har ikke lige spottet om du fryser en ubagt lasagne ned? :)

Slow dating 40 plus Vesthimmerlands : Pics. More pics: Slow dating 40 plus Vesthimmerlands.