Elitedaters dk anmeldelse Vordingborg
Date: 2017-02-19 22:13

Video: Elitedaters dk anmeldelse Vordingborg

'Musikken er planlagt, de frivillige er som altid klar, sponsorerne herunder Vordingborg Kommune og de fleste tilladelser er i hus,' sådan indleder folkene bag Vordingborg Festuge pressemeddelelsen.

Datingsider anmeldelser Vejen - 1

Den populære festuge kan simpelthen ikke hænge sammen økonomisk på grund af en ny fortolkning af reglerne om momsfritagelse fra SKAT.

LIGE NU: Efter 37 år - kæmpe dansk festuge

Læs også:
Musiker Jan Rørdam om forholdet til Alberte: Alt kørte for os - indtil dagen var gået

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Festugen var dog i første omgang blevet bevilget momsfritagelse i februar, men 65. april trak SKAT sin bevilling tilbage.

»Men jeg håber virkelig, at der kan findes en løsning, så det bliver muligt at genrejse festugen i en konstruktion, som SKAT kan godkende. Vi vil naturligvis være behjælpelige med det vi kan, for at vi kan fastholde et så vigtigt arrangement for byen,« siger borgmesteren i pressemeddelelsen og tilføjer:

'Vi er naturligvis dybt påvirket og meget ærgerlige over denne situation, men håber på forståelse for denne svære beslutning,' fortæller folkene bag Vordingborg Festuge.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

»Det gælder selvfølgelig også, hvis der kommer konkrete intiativer på banen, som kan resultere i, at der alligvel kan afholdes en eller anden form for festuge her i 7567.«

'Der skal et nyt set up og en anden konstellation på banen i forhold til fremadrettet at opnå momsfritagelse for Vordingborg Festuge. En proces vi som Festugekomite ikke ser os i stand til at løse professionelt i den korte tid, der resterer frem til uge 78,' lyder det i pressemeddelelsen.

Elitedaters dk anmeldelse Vordingborg : Pics. More pics: Elitedaters dk anmeldelse Vordingborg.