Søg venner på nettet Herlev
Date: 2017-02-20 07:58

Video: Søg venner på nettet Herlev

Og dermed er det vist hvad jeg har postuleret ovenfor: Fjæsbog er ikke et socialt medie, fordi folk slæber sine fordomme og intolerance med der OGSÅ og istedet for at arbejde med sine fordomme og sin intolerance i det virkelig virkelige liv cementerer dem online.

Google

Og selv om Facebook-aktien for nylig faldt, og danske aktiekøbere trak sig ud i stor stil, bliver Facebook ved med at være en succes. Antallet brugere bliver ved med at stige. Globalt er tallet nu 855 millioner, i Danmark alene har næsten tre millioner en profil på sitet.

Find nye venner overalt med din iPhone

Fejlen er at forsøge at sætte følelser på sprog og tal, det spiller ikke. Nettet er en kommunikationsplatform, intet andet.

Jeg har mødt min bedste ven på nettet - Kristeligt Dagblad

Nøglen er at møde folk online, for at etablere noget socialt i en sfære med fælles interesser. Hvis man da insisterer på at skulle have noget ud af det følelsesmæssigt.

På siden kan du møde nye venner og finde veninder, som alle er irl godkendte med et billede, hvor de viser der brugernavn og en dato. Derved er man sikker på at de veninder man prøver at finde på nettet er de rigtige personer som sidder bag ved skærmen.

Men man kan jo drage tvivl om hvem den svage er i den kontekst, jeg synes det er ret stærkt at spørge om. Jeg ville aldrig selv turde gøre det, af nævnte årsag, frygten for at blive afvist.

I modsætning til de fleste af kommentarene her, så elsker jeg Facebook. Mit netværk er blevet større, og her mener jeg ikke netværket på nettet, men IRL. Jeg har fået kontakt med gamle skolekammerater og andre som jeg mødes med. Min kommende kone har jeg også mødt der. Så forstår ærlig talt ikke jeres vrede mod Facebook. For mig virker det som om i lever i tidsalderen før internettets tid, selvom i dog bruger tiden til at komme med sure opstød her på vælger jo selv hvad man vil dele. Personligt bruger jeg aldrig statusopdateringer, men til at finde og holde kontakt med mennesker som ikke lige bor i nærheden.

information er der journalister der tjener på hvad de skriver, og der er programmører der tjener på at netavisen er sådan en succes, og der er annoncer der betaler en del af gildet, sammen med abonnenterne. På Facebook er der også en masse mennesker der tjener penge på at programmere, og annoncører der synes, det kan betale sig at annoncere dér. Hvad er forskellen?

»Nej, jeg er inviteret andetsteds, nej, jeg holder selv fest, nej, jeg er optaget. Hun fik den ene afvisning efter den anden, det blev til hundrede variationer af nej. Det endte med, at hun til sidst desperat spurgte, om der ikke nok var nogen, der ville komme og overnatte, hun beskrev, hvad hun kunne tilbyde af mad og overnatningsmuligheder. Det er her, Facebook bliver en type socialt samvær, som er ren kommunikation,« mener Knud Romer.

Det har jeg faktisk pr 798 vet mange gange i mit liv. Jeg har f 779 et en god veninde, som jeg har kendt siden jeg var 67 779 r gammel og vi er begge 76 779 r gamle i dag. Jeg har m 798 dt mange veninder p 779 internettet faktisk.

Søg venner på nettet Herlev : Pics. More pics: Søg venner på nettet Herlev.