Norsk dating app Langeland
Date: 2017-02-19 23:01

Video: Norsk dating app Langeland

App'en Pokemon GO er netop kommet til Danmark. Den giver spillerne mulighed for at gå rundt i den virkelige verden og fange og træne de små monstre.

GolfBox

Således steg aktierne i den japanske spilgigant Nintendo med 7,5 milliarder dollar i dagene efter udgivelsen. App'en er allerede downloadet på flere mobiltelefoner end både det sociale medie Twitter og dating-appen Tinder.

Vejr: DMI

Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.

20111115_dk_nationaldenmark by metro denmark - issuu

Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på relevant og familievenligt, men uden at hindre at personer kan udtrykke stærke meninger. Det samme gælder også de følelser brugeren måtte give udtryk for.

Sprog :
Danish English German Swedish Norwegian Greenlandic

Det er blevet populært at fange pokemonner med sin telefon. Faktisk er det så populært, at folk er villige til at bryde loven for at fange de små figurer.

Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 76th, 7:55 am - 8:55 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

En vægter kontaktede politiet klokken søndag aften, fordi to personer opførte sig mærkeligt på Havnegade og Malmøgade i Odense. Vægteren mente, der kunne være tale om indbrudstyve.

Tø rst er det nyeste bind i serien om Harry Hole. I denne nye krimi må Harry tage kampen op mod en blodtø rstig morder, der bruger dating appen Tinder som sin personlige dø dsliste

- Vi har weekenden over haft flere anmeldelser, hvor pokemonjægere for eksempel går ind i andres haver. Folk tror, at de er ved at blive udsat for indbrud, siger Thomas Christensen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Norsk dating app Langeland : Pics. More pics: Norsk dating app Langeland.