Date københavn vinter Bornholm
Date: 2017-02-20 00:37

På en Danmarksrejse med Vitus Rejser får du noget af det bedste, som Danmark har at byde på - og det er ikke så lidt. På rejserne gør vores erfarne rejseledere altid deres bedste for, at du får alle de gode historier med - hvem ved, måske du også lærer noget nyt? 

Ferieplan for skolebørn i skoleåret 2016-2017

For at rejse ud med hele familien, som par eller med gode venner er for mange et pusterum fuld af spændende oplevelser og ren afslapning. Ferie er oaser i livet, hvor vi lader op til hverdagen og for alvor mærker, at vi lever.

»

Tag jeres passion med på ferie – uanset om det er golf, cykling , løb , petanque , tennis , vandring eller yoga. Det kan også være I ønsker at rejse ud med kortklubben eller strikkeklubben – vi finder de perfekte omgivelser og faciliteter til lige den ferie, I går og drømmer om. For en rejse med lige det indhold, I drømmer om, er bare sjovere!

Forsiden

Ude godt, men hjemme bedst! Danmark er et smukt og dejligt land at rejse i, og vi har naturligvis også dansk rejseleder med på vores Danmarksrejser.

Når I trænger til ren afslapning, tid til nærvær og spændende oplevelser, så er charterferien perfekt. Lad os stå for det hele – fly, hotel, transport og udflugtsmuligheder – så skal I kun koncentrere jer om at slappe af. På den måde starter ferien fra første sekund, og I skal ikke tænke på rejsen, før I tager afsted – altså lige ud over, når I glæder jer til alt det, der venter. Vil I gerne have de bedste oplevelser inkluderet i rejsen, kan I vælge en af vores premium-rejser , hvor de bedste oplevelser er inkluderet i ferien. Det er jeres garanti for at rejse hjem med de bedste ferieminder.

Når I rejser på ferie med os, er jeres rejse selvfølgelig dækket af rejsegarantifonden. Vi har ansvaret for at jeres rejse bliver til – og det ansvar tager vi gerne. Sker der noget uforudset, mister I ikke bare jeres penge, som I risikerer, hvis I selv bestiller. Rejsegarantifonden er jeres garanti for at ferien bliver til, eller pengene ikke er tabt. Vores medlemsnummer er 6797.

P 779 bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre p 779 siden, accepterer du vores brug af cookies. L 785 s mere

Ferie fuld af oplevelser! Getaways eller storbyrejser er en populær ferie året rundt. Et tiltrængt ophold i Barcelona , Malaga eller Lissabon giver mere energi. Rejs ud og vend hjem med kufferten fuld af spændende oplevelser. Vi har udvalgt de bedste hoteller til ferien, så der er noget, der passer til dig – uanset om I er til ren luksus, den perfekte beliggenhed eller måske en kombination. Og så er vores storbyferier selvfølgelig også dækket af rejsegarantifonden – ligesom alle vores andre rejser.

Hvad enten det skal være en billig date eller en romantisk date – eller måske begge dele – så finder du inspiration til date i København her på Funguide. Vi har samlet alle de bedste idéer og stedet ét sted, så du nemt kan finde frem til gode date idéer i København. Gør dig nogle overvejelser, inden du vælger er din kommende date en person, som elsker latter og sjov, eller skal der være action og adrenalin over daten? Eller måske bare en masse ømme øjeblikke med romantisk og kærlig atmosfære? Når du ved, hvordan din date i København skal være, kan du nemmere vælge mellem de mange gode oplevelser.

Hovedstad: København
Største by:  København
Indbyggertal:  Ca. 5,7 mio.
Sprog: Dansk
Areal: km7
Tidsforskel: Ingen
Valuta: Danske Kroner (DKK)