Venner søges nordjylland Morsø
Date: 2017-02-20 07:44

Video: Venner søges nordjylland Morsø

- Vi tror, et vil blive en meget stor fordel, når der skal søges fondsmidler, at det ikke er kirken, men en forening med stor folkelig opbakning, der søger, siger Erik Normann.

Døden rykker på Facebook | TV2 Nord

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at NORDJYSKE Medier anvender cookies. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookieregler og persondatapolitik her.

Søgning - Du har søgt efter Elevplads

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Skuespillere søges

Som vores nye konstruktør til vores produktforretning arbejder du med mindre projekter inden for konstruktion og produktion af tilbehør til basisrobotter. Du vil arbejde med en blanding af standard- og kundespecifikke løsninger. Dine opgaver og ansvarsområder vil konkret indebære følgende:

I skrivende stund er der i alt doneret kr., og indsamlingen er således kommet et rigtig godt stykke vej mod de kr., der er målet for at få bragt Orhan G til Danmark.

Som handelselev hos KPK får du en alsidig uddannelse med gode fremtidsmuligheder. Du får en travl hverdag med forskellige og varierende opgaver.

DFI-GEISLERs salgskontor består i dag af ca. 75 engagerede medarbejdere. Vi oplever stor vækst og ønsker at styrke salgskontoret yderligere og søger derfor en salgsassistent med tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder dig en dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone. Din hverdag hos os vil være præget af faglige udfordringer.

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Men samtidig med at flere og flere vælger at bliver kremeret, og det derfor tynder ud i gravstederne, oprettes der flere og flere at mindesider for de afdøde.