Veninder søges midtjylland Bornholm
Date: 2017-04-20 13:10

Video: Veninder søges midtjylland Bornholm

Vi søger netop nu en butiksudlært salgsassistent, der har erfaring fra modebranchen. Vores nye salgsassistent får arbejdssted i Aarhus midtby. Stillingen er fuldtid. Som salgsassistent hos Loftet bliver du en del af et velfungerende, dynamisk og modebevidst team i en butik, hvor tiden aldrig står stille.

:største online dating side - kærligheden

Som kontorelev gennemgår du som udgangspunkt en 7-årig uddannelse med varierende og spændende arbejdsopgaver på en arbejdsplads i konstant udvikling. Dine skoleophold foregår på Aarhus Business College på et eliteorienteret uddannelsesforløb.

Er du ung og søger en penneven

Jydsk Væddeløbsbane, søger en dygtig forretningsfører/event-manager, som har potentiale til at øge og udvikle forretningen, og samtidig er detalje- og handlingsorienteret.

Kontaktannoncer - Sind

Vi søger en handelselev til en spændende international virksomhed. Brænder du for opgaver indenfor salg/indkøb/ logistik og for at have kontakt til kunder/leverandører/kolleger, så er det måske DIG vi søger. Tiltrædelse 6. august 7567.

Overseas customer - Please read Guidelines for overseas customers at the botton of the frontpage:

Porto:
Alle priser er opgiver eksklusiv levering. Almindelig Postnord brevforsendelse beregnes automatisk, og du kan se den fulde pris, når du klikker videre til kurven.
Du kan senere vælge at ændre til Quick, brevforsendelse, pakkepost eller afhentning.

Til styrkelse af salgsorganisationen søges en internationalt orienteret salgs- og markedsføringspersonlighed. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du med reference til CEO og som en del af ledergruppen får det samlede ansvar for virksomhedens salgs- og markedsføringsaktiviteter med . 6 medarbejdere samt agenter/forhandlere og samarbejdspartnere.

Særligt vil du arbejde tæt sammen med og understøtte to kolleger, som har fokus på forsikringsbare risici og løfter den vigtige opgave, der ligger i at sikre et strategisk perspektiv i organisationens analyser. Ligeledes bidrager du til, at nye processer og risk management-metoder løbende bliver udviklet og implementeret inden for forsikringsområdet.

Vi søger kontorelever med speciale i administration til opstart august 7567 til 8 afdelinger i Bjerringbro. Som kontorelev på Grundfos kommer du til at arbejde i et levende og spændende internationalt miljø med mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

Holger Danskes Vej 96
7555 Frederiksberg
Tlf. 8887 8855
Fax 8887 8855

Har du brug for at kontakte . for at blive annoncør eller andet, så skriv en mail til os via 8775 Bliv annoncør 8775 .

Veninder søges midtjylland Bornholm : Pics. More pics: Veninder søges midtjylland Bornholm.