Søger venner og veninder Favrskov
Date: 2017-04-20 07:25

Video: Søger venner og veninder Favrskov

Jeg har ligesom du søgt på: Ensomme kvinder Århus og det er jo ikke et opløftende udbud.
I mit arbejde, ser jeg ofte kvinder, så er ensomme og mangler en ny omgangskreds, af de årsager, du har omtalt. Der er fint udbud til de unge, sindslidende eller andre skavanker, men meget lidt i din aldersgruppe.
Måske vi kunne starte en madklub, kaffeklub eller bare en tøseklub med max. 6 piger i første omgang.

Måske jeg til foråret melder mig ind i en ny sportsklub - det er den eneste mulihed jeg ser lige nu..måske du skulle gøre det samme...

Veninder over 40 år finder du på

De fleste af mine venner har stiffet familie og er fraflyttet byen. Jeg ser dem, bare ikke særlig tit.
Har droppet en enkel veninde fordi aftaler var noget som ikke kunne overholdes set fra hendes side.
Da jeg pt. er arbejdsløs (dog ikke længe endnu går de fleste dage derhjemme, hvilket går mig på efterhånden.
Har fritidsinteresser og "går til noget" hvilket bringer mig ud af huset af og til.
Jeg har nok aldrig troet at jeg skulle tænke på migselv som ensom men det er nok hvad jeg i bund og grund er
Seriøse svar udbedes

Venner Søges - Find Nye Venner over 40 år på

indrømme at jeg bliver en smule misundelig, når han snakker med sine venner/veninder og jeg ikke rigtigt har nogen at kunne shoppe med og lære at kende herfra. Føler mig lidt ensom for at sige det rent ud, og savner en at kunne dele mine interesser med, ikke fordi jeg ikke har min forlovede til det, men er bare ikke det samme som en veninde eller ven. :)

Jeg savner dem jeg kendte fra 75 års aldern - det er meget svært atetablere nye venindeskaber når man er 95 - 55 år. folk har nok i deres eget - børn eller børnebørn.

Hvis det var mig ville jeg søge efter venner herinde på , det tror jeg at du får mere ud af end datingsider, da denne her side virker mere seriøs.

Jeg har skrevet til nogen på backpackerplanet vedr. rejser, de søgte så ikke rejsekammerater alligevel, har profil på vi-kvinder, men der er der sjældent nogen der gider noget (bor i Aarhus, så der burde da være en chance), har profil på datingside knap et år nu, men ingen er interesserede. Faktisk føler jeg mig mere og mere som en freak, fordi folk åbenbart ikke gider mig.
Kunne man bare vide hvad der så var galt - hvorfor får man aldrig smil eller en mail tilbage? Jeg går op i mig selv, træner og lever sundt - men er MEGET ensom.
Hilsen Q på 86

Men det er ikke kun de små og sjove hverdagsting, der danner ramme for Anne Louise Hassings snak med vennerne og veninderne.


Er du flyttet til en ny by? Har du buret dig inde med kæ resten i alt for lang tid, så du har mistet kontakten til dine gamle veninder? Er du pludselig blevet single? Er du vokset fra alle dine gamle veninder? Der kan væ re masser af grunde til, at du pludselig en dag vå gner op og opdager, at du har akut bruge for nye veninder at dele liv, oplevelser og tanker med. Og den gode nyhed er, at uanset hvor du er i livet, kan det faktisk lade sig gø re at finde nye veninder. Det kræ ver bare en indsats.

Kunne du godt bruge en ny veninde? Så har Woman samlet rå dene til, hvor og hvordan du finder så dan en. Vi starter med en hå ndfuld gode rå d, inden du skal indleder jagten:

Annette Heick er hårdt spændt for i øjeblikket. Mens manden Jesper kæmper efter sin ulykke, og sønnerne er hjemme i Sverige, står hun hver aften på scenen i Aarhus i forestillingen ”My fair lady”. Her fortæller hun til SØNDAG om at klare sig igennem, når alt bliver vendt på hovedet.

Søger venner og veninder Favrskov : Pics. More pics: Søger venner og veninder Favrskov.