Mænd søger mænd Roskilde
Date: 2017-04-19 00:27

Video: Mænd søger mænd Roskilde

I relation til denne debat ville det derfor være interessant med lidt tal om fordeling af mandlige og kvindelige musikere i markedet generelt samt et forsøg på at udlede årsagerne hertil.

KVINDER SØGER MÆND TIL SEX Archives | | 18+

Booker og booker - på en måde booker publikum deres festival, og festivalerne booker dere publikum, og det hele foregår via reklamer og aviser som her Information, og bookmakerne booker også deres indsatser, alt efter hvor de tror, den største kommercielle gevinst ligger. Roskilde er favorit hos bookmakerne, fordi Roskilde er alment omfavnet af alle medier. Roskilde er blevet normcore.

Nyheder | DR

Der er god grund til at notere sig den lektie, der gemmer sig i festivalens kønskonservatisme. Den viser nemlig, hvad der kan ske, hvis man ikke aktivt gør noget ved uligheden &ndash noget festivalen afviser at gøre &ndash og bare lader stå til. Den viser, at hvis man henholder sig til så vagt et begreb som kvalitet, så kører man rundt i fastgroede strukturer, der siden den rytmiske musiks begyndelse har favoriseret manden &ndash og dermed helt ubevidst forbinder mandlig musikalitet med højere kvalitet.

Arbejde på Roskilde?

Fint nok.
Vi snakker ikke om hvor mange gange rynke-røvene fra Rolling Stones har spillet der.
Roskilde har jo aldrig været bange for at gentage sig selv.

liselil sagde: det betyder at fyren tr 785 kker sig ud lige inden han kommer. Nogen bruger denne metode fremfor p piller eller kondom.

Med fare for også at blive beskyldt for ikke at vide, hvad jeg taler om, vil jeg godt føje Lorde til de allerede oplistede kvindelige musikere – og finder så ud af, at jeg ikke er alene, for på denne liste over "65 friske navne vi håber at se på Roskilde Festival", er hun nævnt som den første.

Klassisk og moderne tøj i store størrelser til mænd I vores butik tilstræber vi at have et varieret udvalg af både det klassiske og det mere moderne. 
Vi ønsker nemlig at tilgodese dig, der er på udkig efter det stilfulde jakkesæt til fest, det praktiske outfit til fritiden og det præsentable arbejdstøj. Tag på rundtur i vores kæmpe udvalg af tøj i store størrelser til mænd og bliv overrasket over de mange muligheder, vi giver dig for at klæde dig på i moderne designs i en størrelse, der passer i størrelsen.

Der er intet forkasteligt i, at ønske flere kvindelige kunstnere på RF. Men så skal det være på baggrund af deres musik og ikke deres køn, og det er her du og flere andre går går galt i byen. De mænd der spiller på RF, er heller ikke valgt fordi de er mænd. Det kan du vide dig ganske sikker på.

Sidst men ikke mindst. Miley Cyrus passer bestemt ikke ind på RF. På samme måde som Justin Bieber heller ikke gør det. Det er en fejlvurdering af format.

Opdatering : På forsiden af tirsdagens Information stod der, at der var 656 mandlige og 69 kvindelige navne på plakaten til Roskilde Festival. Det er ikke korrekt. Det var blevet glemt at fratrække de 68 kønsligt miksede bands. De rigtige tal er 88 mandlige og 69 kvindelige. Information beklager fejlen.

Mænd søger mænd Roskilde : Pics. More pics: Mænd søger mænd Roskilde.