Dating for homoseksuelle Middelfart
Date: 2017-02-20 00:08

Hey heinde, kan nogen være mig behjælpelig med at få den suttet og også sutte den af på ham, jeg har aldrig prøvet det før, så derfor skal det være 655% diskret, ingen af parterne må se hinanden, så hvis der er en der kender et godt sted er jeg åbent for det. gerne meget anonymt.

Dating homoseksuelle Middelfart, find en elsker Ishøj

Jeg har i længere tid leget med tanken om at prøve at dyrke sex med en mand (eller flere LOL). Jeg har hørt at der er steder i Odense (har ikke bil) hvor andre med lignende interesse mødes (toiletter, parker .)
Kan nogen fortælle mig hvor disse steder er ?

Dating Kobenhavn Middelfart

Stueetagen:
Salg af sexlegetøj, lingeri & kostumer, lak & latex, s/m udstyr, samt salg og udlejning af dvd film.

En dating Middelfart, 100 kostenlos partnersuche Oberhausen

Biografer: fast program.
Zap: 65 kanaler med forskellige film.
Selvvalg: Du vælger selv een eller flere film, samt de 65 kanaler m/ zap film.

Jeg er bisexuel uden erfaringer med hankøn. Det kunne være en spændende oplevelse hvis nogen er friske? Jeg er selv slank, sidst i tyverne og 685cm høj.

hvor skal det være det g hole vi skulle lave.? kan også se den tråd her efterhånden er gammel.. men skriv til mig hvis der er nogle der har lyst til at mødes i odense.

Er du single, opret da gratis profil og date din næste kæreste com? Next Love netdating forældre send motta meldinger q555 dating. dk masser singler landet landet 5 opprettet sukker, årlig logger 655.

Parkering: mulighed for enkelte p - pladser i gården, ½ time's parkering på vesterbro,
P- kælder i Pantheonsgade, P- arealer v/ filiosofgangen.

Du skriver ikke hvad du har lyst til, men hvis det er at sutte pik, kan det godt lade sig gøre i videoshoppen,det har jeg selv gjordt, men også aftaler på mødetelf. kan lade sig gøre og aftale at mødes på et aftalt sted,det har jeg selv har meget glæde ,
på toriletter i rosengårdscentret og andre varehuse. men også på parkeringspladser i bilen og altid uden gummi da jeg godt kan lide en ladning i ansigtet. det var da også derfor dejligt engang i videoshoppen da jeg blev spermet i ansigtet af 8 forskellige mænd efter de havde set mig sutte den af på en jeg havde en aftale med. held og lykke.
hilsen lysten fyr odense

Hvad vil du gerne have er det fyr midt i 75`erne hvor du bestemmer, eller vil du bare prøve analsex, er du villig til at mødes hos dig!
Eller skal det være i det fri. Bedst om formiddagen

Dating for homoseksuelle Middelfart : Pics. More pics: Dating for homoseksuelle Middelfart.