Find venner facebook Skanderborg
Date: 2017-02-20 08:03

Kræftrådgivningen tilbyder gratis rådgivning til alle der er berørt af kræft. I videoen fortæller to kvinder, Beate og Birgitte, hvad de har fået ud af at bruge en af Kræftens Bekæmpelses rådgivninger.

Læserbrev: Svar til Find Lykkebøe | Skanderborg

De holdninger der kommer til udtryk gennem brugergenereret indhold, er skrevet af gæster og overnatningssteder på og er ikke egne holdninger. tager ikke ansvar for disse kommentarer eller svar. stiller kun (uden ansvar for at bekræfte eller undersøge) indholdet til rådighed og udgiver ikke selv disse kommentarer og svar.

Find og book sport med WannaSport

Uanset om indholdet er negativt eller positivt, offentliggør vi alle kommentarer i deres fulde længde, så hurtigt som muligt, hvis de lever op til vores retningslinjer. Vi sørger også for at være transparente i processen med det indsendte indhold.

Nordea Bank - din online bank og lokale filial

Indholdet vist i Cylex Fagregister indeholder informationer fra tredje parter, dvs. de stammer blandt andet fra offentlige kilder eller fra kunder, som har en præsentationsside i vores fagregister. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for disses aktualitet, fejlfrihed, fuldstændighed, kvalitet eller pålidelighed. De anvendte mærker, logoer, billeder og tekster tilhører disse tredje parter. Hvis du har spørgsmål eller forslag til dette, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du kan modtage disse tilbud ganske gratis ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også vælge dine favoritrejsemål, så sender vi dig tilbud der er tilpasset dine ønsker.

Værelserne er desuden indrettede med skrivebord og tilbyder udsigt over skoven eller søen. Nogle af værelserne har egen balkon og opholdsområde med sofa.

Samtlige værelser og hytter på Danhostel Skanderborg har eget badeværelse og kabel-tv. Nogle af indkvarteringerne har desuden veludstyrede køkkenfaciliteter og en møbleret terrasse. Man kan låne hårtørrer og cd-afspiller i receptionen.

Det indhold, der bliver sendt ind til reflekterer dedikationen fra vores gæster og overnatningssteder og vi behandler alt indhold med den største respekt.

Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.

I en gruppe kan du møde andre, der står i en situation der ligner din. I Aarhus, har vi har grupper for både voksne, børn og unge. Besøg kræftrådgivningen i Aarhus for mange flere tilbud.